onsdag, juni 09, 2010

Bloggallians för fortsättning

Att fria liberala röster i bloggosfären blir starkare tillsammans har jag skrivit om tidigare. Nu har vårt liberala bloggarnätverk fått ett småsyskon som väl snart lär växa sig till störst i familjen: ett Alliansbloggar-nätverk.

Som med oss liberala bloggare handlar det om att inspirera, lära och lära av, och stärka varandra. Vi är många, representerar lite olika ideologiska profiler, favoritfrågor och perspektiv, men har en gemensam vilja och ambition att bidra till att Alliansen får fortsatt förtroende - av nätläsarna, och av svenskarna.

Vårt nätverk är helt frivilligt och så långt från centralstyre man kan komma. Även om vi aldrig är överens om allting (det är inte vi liberala bloggare heller kan jag avslöja) så har vi tillsammans ett mål, och många goda argument.

Ett startmöte i "verkliga livet", som jag själv inte kunde vara med på, hölls i måndags. Många bloggar: bland initiativtagarna märks Mark Klamberg och Seved Monke; Martina Lind bidrog med sedvanlig stor kunskap; vår Amanda Brihed administrerar det nya nätverket; andra som skriver om detta är Per Altenberg, Fredrik Tokmoderaten Antonsson, Annika Beijbom, Carina Boberg, Andreas Froby, Mary X Jensen, Peter Kjällkvist, Victor Zetterman, Hans Åberg.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: