måndag, maj 17, 2010

Liberala bloggblomster

För många egensinniga liberaler och ambitiösa folkpartister är bloggandet en önskedröm som har gått i uppfyllelse. Här kan vi ge uttryck för våra åsikter, skriva kort eller långt och förhoppningsvis välformulerat, och med tur och viss skicklighet kanske hitta ett antal läsare, stärka en del i övertygelse och argumentation, och rentav övertyga en och annan om vår ideologis och våra förslags styrka.

Även kloka självständiga bloggare blir starkare tillsammans. I vårt liberala bloggar-nätverk finns ingen som styr eller bestämmer, men vi ger varandra inspiration, argument och stöd. Vi får stöd och glada tillrop av Folkpartiet men inga försök till central styrning - sådana skulle inte passa det liberala partiets kynne, och vore dessutom rätt fruktlösa.

Om detta skriver en av våra duktigaste bloggare, Seved Monke, i Expressen i dag, med anledning av det S-anknutna bloggnätverket Netroots, som tydligen är av den mer toppstyrda varianten. Andra som bloggar om detta är Per Altenberg, Carina Boberg, Linnéa Darell, Rosie Rothstein, Anna Lundberg, Fredrik Sneibjerg och Christer Sörliden.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer: